Auto cad course

4 comments

Started the registration for the training course in “AutoCad, AutoDesk- Map”

Announcement!

We inform you the we organize in the Professional Formation Center the professional -ASHP formation course: “AUTOCAD, AUTODECK-MAP”

In the end of the course you will be provide the relevant certificate given by the Professional Formation Center the professional –ASHP.

All trainees to continue the program at training program in ASHP, are entitled to free registration service as job seekers in the country. ASHP negotiates with different companies to employ the employers registered in the ASHP database.

 

Registration can me made every day from 08:30 till 20”30, in ASHP office, in the address given below:

Albania: Kavaja-4 str, Nr.80, near to “21 Dhjetori” crossroad, in front of the polyclinic (Health Center) No. 9, behind of the Turkish pastisserie, adjacent to the Municipal Unit No. 7.

Tirana-Albania

Tel: +355 463 04 146

Cel Plus: +355 665701663

Cel Vod: +366 697320892

E-mail: info@ashp.al

 

ashp2017Auto cad course

4 comments

Join the conversation
 • Pellumb Sopi - Sunday February 26th, 2017 reply

  Jam i interesuar per ket kurs , dua info se a eshte kursi edhe ne prishtin per Autodesk dhe sa osht qmimi ?

  ASHP - Friday March 10th, 2017 reply

  Pershendetje,
  Ne menyre qe t’ju japim nje informacion te sakte dhe te detajuar, ju lutemi te na dergoni nje numer kontakti ne inbox ne Fb ose na telefononi tek nr e ASHP te publikuara ne faqe. Do t’ju kontaktojme sa me shpejt te jete e mundur!
  Gjithe te mirat!
  ASHP

  ASHP - Friday March 10th, 2017 reply

  Pershendetje,
  Ne menyre qe t’ju japim nje informacion te sakte dhe te detajuar, ju lutemi te na dergoni nje numer kontakti ne inbox ne Fb ose na telefononi tek nr e ASHP te publikuara ne faqe. Do t’ju kontaktojme sa me shpejt te jete e mundur!
  Gjithe te mirat!
  ASHP

 • Borana - Saturday March 11th, 2017 reply

  Pershendetje! Jam e interesuar per kete kurs, mirepo do te doja te dija, nese mund te me pergjigjeni ne e-mail: sa eshte pagesa? dhe sa kohe zgjat kursi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *