Po kerkoni per kurse te specializuara?

Rreth Nesh

ASHP ka vetem nje moto: Merite & Konkurence.

Agjencia Shqiptare e Punësimit (ASHP) ndërmjetëson në tregun e punës si brenda dhe jashtë vendit, e cila eshte e regjistruar ne perputhje me të gjitha rregullat ligjore të implementuara nga qeveria shqiptare.
Ne krijojmë lidhjet mes punëkërkuesve dhe punëdhënësve, sipas kërkesave të secilës pale.
Pranë Agjencisë Shqiptare të Punësimit janë regjistruar një numër i konsiderueshëm punëkërkuesish në profesione të ndryshme, te cilët mund t’i vëmë ne dispozicionin e kompanive me te cilat kemi marrveshje bashkepunimi, ne perputhje me te gjitha ligjet ne fuqi. Keta punonjes filtrohen nga Agjencia jone me qellimin per t’ua mundesuar bizneseve dhe kompanive, punonjes sa me te kualifikuar qe i permbushin kriteret e tyre.
Ata/o te cilet nuk kane eksperience pune te mjaftueshme do ju ofrohen kurse trajnimi ne bashkepunim me Qendren e Formimit professional te ASHP-se.

Lexo Me Shume

pse ne !

Arritjen e nje shoqerie te suksesshme, nepermjet sipermarrjeve te suksesshme duke perzgjedhur, formuar individe cilesore, profesionale dhe me etike.

SHERBIME

Per te gjithe ata qe kerkojne sherbime ASHP ofron sherbimet e meposhtme: Sherbime Permbarimore ........ Sherbime Avokatie Sherbime Ekonomike per te... Lexo Me Shume

FORMIM PROFESIONAL

Qendra e Formimit Profesional-ASHP, ofron kurse profesionale dhe trajnime ne fusha te ndryshme per cdo profesion dhe moshe , dhe ne fund te cdo kursi dhe trajnimi ju pajiseni Lexo Me Shume

PUNEDHENES

Cdo biznes, person fizik, juridik, shoqeri apo organizate, i mundesohet nepermjet bashkepunimit me Agjencine Shqiptare te Punesimit te perfitoje punonjes te mirekualifikuar...Lexo Me Shume

PUNEKERKUES

Si te behesh pjese e ASHP? ASHP (Agjencia Shqiptare e Punësimit –Albanian Employment Agency sh.p.k.) themeluar dhe regjistruar më datë 10.02.2012 në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit Lexo Me Shume

0

Te Punesuar

0

Kursant te Kenaqur

0

Te Certifikuar

0

Programe Kursesh

Zyra Qendrore TIRANE:
Rr. Kavajës-4 ,Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
Perballe Poliklinikës Nr 9, mbrapa Pasticerise Turke ngjitur me Njesine Bashkiake Nr 7.
Tirana Albania

info@ashp.al dergoni email

ashp2017Kreu