ASHP OFRON! KURS 3 (TRE) MUJOR “KUZHINIER”-MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

2 comments

2. ASHP OFRON!

KURS 3 (TRE) MUJOR “KUZHINIER”-MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

Nxitoni te rregjistroheni sepse vendet jane te limituara.

Ju njoftojme se ne daten 15 Mars 2017 prane Qendres se Formimit Profesional – ASHP ne Tirane, zhvillohet kursi 3 (tre) mujor:

“KUZHINIER”
#Kuzhinier
#Punesim ne #Gjermani

Rregjistrimet kane filluar per te gjithe kursantet nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali i ZI.
Kursi zhvillohet 5 here ne jave.
Ne kurs perfshihen mesimdhenie(teori + praktike),
Ne fund te kursit pajiseni me certifikaten perkatese.

Te gjithe kursantet qe kryejne nje kurs prane nesh, ASHP negocion me kompani te ndryshme per punesimin e tyre.

Per me shume informacion na kontaktoni ne inbox ose ne adresen e meposhteme:

Shqiperi: Rr. Kavajës-4, Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
perballe poliklinikës (Qendres Shendetesore)Nr 9, mbrapa pasticerise “Turke”, ngjitur me Njesine Bashkiake Nr 7.
Tirane-Albania
Cel Plus: +355 665701663
Cel Vod: +355 697320892
E-mail: info@ashp.al
www.ashp.al

Kosove: Rr. Agim Ramadani, D2 Nr 7, perballe Menzes se Studenteve, mbi (Banken Ekonomike) kati i 3 , Kodi Postal 10.000
Prishtine-Kosove
Cel Vala: +377 44457166
Tel Ipko: +381 38716236
E-mail: info@ashp.al
www.ashp.al

ashp2017ASHP OFRON! KURS 3 (TRE) MUJOR “KUZHINIER”-MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

2 comments

Join the conversation
  • Perparim Robelli - e hënë , der 13. mars 2017 reply

    Kurse 3 mujore Kuzhinier

  • Mejrem Binaj - e martë , der 14. mars 2017 reply

    Sa kushton ky kurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *