ASHP OFRON! KURS INTENSIV 6 (GJASHTE) MUJOR (PROFESIONAL + GJUHE GJERMANE) – MUNDESI E SIGURTE PUNESIMI NE GJERMANI.

2 comments

ASHP OFRON!

KURS INTENSIV 6 (GJASHTE) MUJOR (PROFESIONAL + GJUHE GJERMANE) – MUNDESI E SIGURTE PUNESIMI NE GJERMANI.

KURSI ZHVILLOHET 3 (TRE) MUAJ NE SHQIPERI DHE 3 (TRE) MUAJ NE GJERMANI.

Ne Shqiperi per 3 (tre) muaj do te zhvillohet:

1- Kurs profesional nga 4 ore ne dite, 5 here ne jave ( teori + praktike).
2- Kurs intensiv i gjuhes Gjermane nga 1,5 ore ne dite, 5 here ne jave.

Ne Gjermani per 3 (tre muaj) do te zhvillohet:

1- Kurs intensiv i gjuhes Gjermane nga 1,5 ore ne dite, 5 here ne jave me lektor Gjerman.
2- 4 (kater) ore praktike profesionale tek kompanite si dhe ju jepet mundesi e sigurte e punesimit tek ato kompani qe beni praktiken profesionale ne perfundim te kursit 6 mujor.

Kurset fillojne me 15 Mars 2017.

Nxitoni te rregjistroheni pasi vendet jane te limituara!

Lista e kurseve profesionale per kete qellim:

1- Teknik Punime dekorative Gipsi (16 Vende)
3- Teknik Bojaxhi, Lyerje. (16 Vende)
4- Teknik Elektrik (Rryme) (4 Vende)
5- Teknik Hidraulik (Ujsjelles) (4 Vende)
6- Teknik Murator (10 Vende)
7- Teknik Pllakashtues (10 Vende)

Ne fund te kursit do te pajiseni me Certifikatat perkatese si dhe do tu krijohet mundesia e sigurte e punesimit ne Gjermani.

Per me shume informacion na kontaktoni ne inbox ose ne adresen e meposhteme:

Shqiperi: Rr. Kavajës-4, Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
perballe poliklinikës (Qendres Shendetesore)Nr 9, mbrapa pasticerise “Turke”, ngjitur me Njesine Bashkiake Nr 7.
Tirane-Albania
Cel Plus: +355 665701663
Cel Vod: +355 697320892
E-mail: info@ashp.al
www.ashp.al

Kosove: Rr. Agim Ramadani, D2 Nr 7, perballe Menzes se Studenteve, mbi (Banken Ekonomike) kati i 3 , Kodi Postal 10.000
Prishtine-Kosove
Cel Vala: +377 44457166
Tel Ipko: +381 38716236
E-mail: info@ashp.al
www.ashp.al

ashp2017ASHP OFRON! KURS INTENSIV 6 (GJASHTE) MUJOR (PROFESIONAL + GJUHE GJERMANE) – MUNDESI E SIGURTE PUNESIMI NE GJERMANI.

2 comments

Join the conversation
 • Lulzim - e premte , der 10. mars 2017 reply

  A mund te kjonkuroj per Teknik Hidraulik

 • butrint Bejra - e diel , der 12. mars 2017 reply

  Mfal nese na japet mundesia me shku a duhet na vizat mi bo a qysh shkon procedura

  Butrinti95@hotmail.com Adresa jeme Personale
  Emri Butrint
  Mbiemri Bejra
  Numri Tel 045-578-963

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *