ASHP OFRON! KURS 3 (TRE) MUJOR “TEKNIK RIPARIM CELULARESH ” NE TIRANE DHE PRISHTINE – MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

No comments
ASHP OFRON!
KURS 3 (TRE) MUJOR  “TEKNIK RIPARIM CELULARESH ”  NE TIRANE DHE PRISHTINE – MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.
Ju njoftojme se ne daten 11 Prill 2017 prane Qendres se Formimit Profesional – ASHP ne Tirane, si dhe ne daten 15 Prill 2017 prane Qendres se Formimit Profesional – ASHP ne Prishtine  , zhvillohet kursi 3 (tre) mujor
“TEKNIK RIPARIM CELULARESH “
#Kurs #Riparim #Celularesh
#Kurse #Riparim #Telefonave
#Punesim
Rregjistrimet kane filluar, vendet jane te limituara.
Ne kurs perfshihen mesimdhenie(teori + praktike),
Ne fund te kursit pajiseni me certifikaten perkatese.
Kursantet qe kryejne nje kurs prane nesh dhe kerkojne qe ASHP te angazhohet ne punesimin e tyre , ASHP negocion me kompani te ndryshme per punesimin e tyre brenda dhe jashte vendit.
Per me shume informacion na kontaktoni ne inbox ose ne adresen e meposhteme:
Shqiperi: Rr. Kavajës-4, Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
perballe poliklinikës (Qendres Shendetesore)Nr 9, mbrapa pasticerise “Turke”, ngjitur me Njesine Bashkiake Nr 7.
Tirane-Albania
Cel Plus: +355 665701663
Cel  Vod: +355 697320892
E-mail: info@ashp.al
Kosove: Rr. Agim Ramadani, D2 Nr 7, perballe Menzes se Studenteve, mbi (Banken Ekonomike) kati i 3 , Kodi Postal 10.000
Prishtine-Kosove
Cel Vala: +377 44457166
Tel  Ipko: +381 38716236
E-mail: info@ashp.al
ashp2017ASHP OFRON! KURS 3 (TRE) MUJOR “TEKNIK RIPARIM CELULARESH ” NE TIRANE DHE PRISHTINE – MUNDESI PUNESIMI BRENDA DHE JASHTE VENDIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *