Rreth Nesh

ASHP ka vetem nje moto: Merite & Konkurence.

ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
Ndermjeteson ne tregun e punes si brenda dhe jashte vendit per ata punekerkues qe kane kryer nje proces trajnimi dhe formimi profesional prane ASHP.
ASHP eshte e licensuar si Qender Formimi Profesional dhe Agjenci Punesimi. ASHP- Agjencia Shqiptare e Punesimit  ka qendren e saj ne Tirane Shqiperi, Prishtine Kosove dhe Troisdorf Gjermani.
Te gjithe ata punekerkues qe trajnohen dhe certifikohen prane ASHP  jane pjese e motorrit te kerkimit per te bere te mundur punesimin e tyre prane kompanive qe ASHP ka marreveshje ose lidh marreveshje sipas kerkesave te tyre duke ju ofruar punekerkuesin e trajnuar dhe certifikuar per profesionin e kerkuar.

Pranë ASHP-Agjencia Shqiptare e Punësimit janë ne database nje numer i konsiderueshem punekerkuesish te miretrajnuar nga ASHP  në profesione të ndryshme, te cilët mund t’i vëmë ne dispozicionin e kompanive me te cilat kemi ose do te lidhim marrveshje bashkepunimi, ne perputhje me te gjitha ligjet ne fuqi. Keta punonjes jane miretrajnuar ne kurset profesionale qe ofron Agjencia jone me qellimin per t’ua mundesuar bizneseve dhe kompanive, punonjes sa me te kualifikuar qe i permbushin kriteret e tyre.

Per cdo informacion qe kerkoni, na shkruani ne info@ashp.al

ashp2017Rreth Nesh