Services

For all those who seek ASHP offers the following services:

SHERBIME

Per te gjithe ata qe kerkojne sherbime ASHP ofron sherbimet e meposhtme: Sherbime Permbarimore ........ Sherbime Avokatie Sherbime Ekonomike per te... Lexo Me Shume

FORMIM PROFESIONAL

Qendra e Formimit Profesional-ASHP, ofron kurse profesionale dhe trajnime ne fusha te ndryshme per cdo profesion dhe moshe , dhe ne fund te cdo kursi dhe trajnimi ju pajiseni Lexo Me Shume

PUNEDHENES

Cdo biznes, person fizik, juridik, shoqeri apo organizate, i mundesohet nepermjet bashkepunimit me Agjencine Shqiptare te Punesimit te perfitoje punonjes te mirekualifikuar...Lexo Me Shume

PUNEKERKUES

Si te behesh pjese e ASHP? ASHP (Agjencia Shqiptare e Punësimit –Albanian Employment Agency sh.p.k.) themeluar dhe regjistruar më datë 10.02.2012 në Qendrën Kombëtare të Regjistrimit Lexo Me Shume

ashp2017Sherbimet