Lista e të Gjitha Kurseve

 • Administrim rrjeti, gjuhe programimi.
 • Web design.
 • Autocad 2 dhe 3D.
 • Administrim zyre.
 • Elektricist, hidraulik.
 • Automekanik/elektroauto.
 • Kuzhinier, punime dekorative gips dhe lyerje.
 • Punime dekorative guri, teknik ndertimi.
 • Murator dhe suvatues, saldator.
 • Picajol, prodhime brumi, furretar.
 • Montim dhe riparim sistem gazi(instalator gazi).
 • Hidrokarbure.
 • Marangoz.
 • Rrobaqepesi, qendistari.
 • Babysitter kudestar/e per femije.
 • Kujdestar/e per te moshuar.
 • Elektroshtepiake.
 • Teknik celulari.
 • Njohja me lendet e rrezikshme dhe transportimi i tyre.
 • Bojaxhi.
 • Punime duroalumin.
 • Banakier, kamarier.
 • Parkete druri, laminat.
 • Sekretari administrim zyre.
 • Sistem ngrohje ftohje, montim dhe riparim kondicioner.
 • Fizioterapi.
 • Kurse piano.
 • Dj(deejay).
 • Montim dhe riparim kaldaje.
 • Teknologji informacioni (IT).
 • Bota laboratorike dhe njohja me paisjet e saj.
 • Riparim elektroshtepiake.
 • Menaxhim biznesi.
 • Recepsionist, hoteleri-turizem.
 • Fizike, matematike, bio-kimi, gjuhe-letersi.
 • Punim dhe shtrim pllakash,Parket.
 • Montim dhe riparim dyer, dritare.
 • Kurs per shitje karburanti.
 • Kasap.
 • Orendreqes.
 • Kepucar.
 • Parukeri dhe estetike,
 • Berber.
 • Kudestar per personat me aftesi te kufizuar.
 • Kujdestar shtepie, sanitare.
 • Zjarrfikes.
 • Shef kuzhine.
 • Krye kamarier.
 • Shites ne dyqan.
 • Shites te paisjeve elektronike.
 • Arketar.
 • Agjent marketi.
 • Fermer.
 • Kopshtar.
 • Montim dhe mirembajtje sere.
 • Rritje dhe mirembajte kuajsh.
 • Rritje dhe mirembajtje shpendesh.
 • Rritje dhe mirembajtje bletesh.
 • Gjahtar.
 • Kultivim dhe rrites peshku.
 • Betonues, hekurkthyes, karpentier, ndertues catish.
 • Fonditor dhe pergatites te formave(metal) llamarinist.
 • Lyerje makinash.
 • Pergatites te konstruksioneve metalike.
 • Montues te celikeve dhe kabllove metalik.
 • Farketar dhe kovac.
 • Montues dhe mirmbajtes te makinerive metalprerese.
 • Frezator lemues te instrumenteve.

Foto nga Disa Kurse

Më poshtë, do të gjeni foto nga disa kurse
të realizuar ndër vite nga ASHP: