Shifrat Flasim Vetë,
jemi krenarë për arritjet tona

Më poshtë do të gjeni statistika mbi ndërmjetësimin e punësimit
si brenda dhe jashtë vëndit, Testimet dhe Kurset.

0000
Të punësuar brenda dhe jashtë vendit
0000
Kanë mbaruar kursin profesional
0000
Trajnime me kredite për punonjësit e Arsimit
0
Vite eksperience në fushën e Trajnimit & Punësimit.
0000
Të punësuar brenda dhe jashtë vendit
0000
Kanë mbaruar kursin profesional
0000
Trajnime me kredite për punonjësit e Arsimit
0
Vite eksperience ne fushen e Trajnimit & Punesimit.

Rreth agjensisë

Agjencia Shqiptare e Punësimit u themelua në 10.02.2012 me NIPT: L21410066G.

Fusha e veprimtarisë ASHP

Fusha e veprimtarisë ASHP ka qenë dhe është Ndërmjetësimi në Tregun e Punës brenda dhe jashtë vendit, si dhe Trajnimi Profesional.

Qëllimi ynë

Qëllimi ynë është t’u sigurojmë bizneseve dhe kompanive njerëz me etikë dhe të mirë-kualifikuar.

Jemi krenarë për arritjet tona

Kemi punësuar një numër të konsiderueshëm të punëkërkuesve falë ndërmjetësimit tonë,
duke gjetur kompani si brenda dhe jashtë vendit nën moton Konkurrencë-Meritë.

Kënaqësi e klientit ështe prioriteti ynë.

Punësimi në kompanitë shqiptare.

Punësimi i profesionistëve në Gjermani.

Kursantë të qendrës të çertifikuar.

Shërbimet që ofron
Agjencia Shqiptare e Punësimit:

Kemi ndërtuar një paketë shërbimesh, të cilën ju’a ofrojmë
klientëve tanë, me cilësi dhe korrektësi.

 • Avokatie
 • Permbarimore
 • Ekonomike
 • Vleresim Pasurie
 • Rilevime ne te gjitha shkallet (projektim zbatim)
 • Bazamente Gjeodezike (projektim zbatim)
 • Projektim Vilash dhe Pallatesh
 • Dizenjim, programim, mirembajtje faqe web
 • Perkthime (nga perkthyes te licesuar nga
  Ministria e Drejtesise)

Trajnime & Kurse bazë që ofron Agjencia Shqiptare e Punësimit:

Kemi ndërtuar një paketë kursesh, të cilën ja’u ofrojmë
klientëve tanë, me cilësi dhe korrektësi.

 • Ekonomike
 • Juridike
 • Marredhenje Nderkombetare
 • Administrim Publik
 • Gjuhe te Huaja
 • Arsimimi
 • Hoteleri-Turizem
 • Ndertimit
 • Politeknike
 • Bujqesore
 • Mjedisore

Qëndroni në kontakt me Agjencinë

Ju mirëpresim të na kontaktoni për më shumë informacion,
në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Shqiperi: Ura e Tabakeve, Bulevardi Zhan D’ark, Tirane-Albania
Tel: +355422211456
Mob: +355697600076
E-mail: agjencia.ashp@gmail.com
Web: www.ashp.al

Na ndiqni