PUNEKERKUES
Si te behesh pjese e ASHP? Ne menyre qe te perfitoni nga trajnimet dhe kurset qe ofron ASHP, gjithashtu nga ofertat e punesimit dhe ndermjetesimit qe ASHP ofron ju duhet te ndiqni keto hapa baze te nevojshme: Me shume...
PUNEDHENES
Cdo biznes, person fizik, juridik, shoqeri apo organizate, i mundesohet nepermjet bashkepunimit me Agjencine Shqiptare te Punesimit te perfitoje punonjes te mirekualifikuar sipas nevojes se tyre specifike. Me shume...
Formim Profesional
Qendra e Formimit Profesional prane ASHP ofron kurse trajnimesh dhe kualifikimesh të fushave të ndryshme. Me shume...
Sherbime
Per te gjithe ata qe kerkojne sherbime ASHP ofron sherbimet e meposhtme... Me shume...
ASHP ne TV Klan